top of page

Oferta noastra pentru cartierul tau

Pachet "Clasic"

​​

 Calitatea curateniei la un pret rezonabil. Pachet de servicii care acopera principalele servicii necesare intr-o scara de bloc si in jurul acesteia. 

Pachet "Cartierul meu"

​​

   Echipele noastre sunt orientate catre client si pregatite pentru a va pune la dispozitie servicii de curatenie dorite. Serviciile de curatenie in spatiu rezidential la un alt nivel. 

x3.jpg
x2.jpg
Pachet "Premium"

​​

 Vrei mai mult, noi incercam sa iti sadisfacem cerintele. Curatenia in cartierul tau dusa le superlativ. Cartierul tau dus la un alt nivel de cvilizatie si confort.

x4.jpg

Curatenie la bloc

Tot timpul... si nu oricum!

Traim in spatiu locativ comun, insa nu oricum

  Orice imobil are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala. Nu ezita, pentru sanatatea si confortul tau, apeleaza la profesionisti pentru cele mai sigure si de durata servicii de curatenie generala.

  Curatenia generala poate dura chiar si cateva zile daca este realizata de o singura persoana, insa apeland la ajutorul unei firme specializate poti economisi timp si energie, beneficiind in acelasi timp de o curatenie mult mai eficienta si mai detaliata.

68981022_1_261x203_curatenie-scari-de-bl

Curatare geamuri 

Open Window

Spalare profesionala zone vitrate

Dupa munca noastra vezi altfel lucrurile

   Indiferent ca vorbim de geamuri, oglinzi sau zone lucioase din metal sau piatra, toate au marele dezavantaj ca se murdaresc repede, se vede orice urma si sunt greu de intretinut. De aceea echipa noastra special organizata pe o asemenea activitate poate rezolva problema curateniei pe astfel de zone, fiind special dotata cu scule si solutii pentru astfel de zone. 

   Interventia in aceste zone nu este o provocare cand esti pregatit si cand faci acest lucru in mod constant. Indiferent ca e praf sau grasime, dupa noi ramane curat

   Spalarea geamurilor

 

 Cu problema spălatului geamurilor se confruntă practic toți locuitorii orașelor mari. Fațadele clădirilor, în care locuim și muncim, rapid devin murdare. Acest lucru se aplică și ferestrelor. Dacă locuiți într-un bloc de apartamente, atunci praful și murdăria care se formează pe sticlă din cauza precipitațiilor și a gazelor de eșapament, duc la distrugerea vizibilitatii prin fereastră. În loc să vă bucurați de o scara de bloc luminata si curata, veți vedea pete și sticlă murdară, praf si panza de paianjen, care puțin probabil că vor îmbunătăți starea dvs. de spirit.

White Building

Curatare pardoseli

janitor-jobs.png

Spalare profesionala pardoseli

Ai grija pe unde calci, s-ar putea sa cazi!

   Dacă vi se pare familiar personajul pitoresc carând pe scări cu o mână sacul cu gunoi, iar cu cealaltă mână o căldare în care se descompune liniștit un mop infect pe jumătate putrezit, înseamna ca vă dați seama de ce ne-am hotărât să schimbam ceva în curățenia pe casa scării. Echipa operativa pe fiecare scară este compusă din 4 oameni de serviciu și un coordonator.Fiecare echipă este dotată cu mașină de serviciu, echipamente noi și eficiente și produse de curațare și dezinfecție de ultimă generație.

   Tratam cu seriozitate suprafetele, rezultatul fiind zone curate si dezinfectate

Spalare pardoseli scari bloc

    V-ati saturat ca drumul pana in locuinta sa miroasa urat si sa fie murdar?
Vreti sa scapati de grija angajarii personalului de curatenie si a materialelor de curatenie?
  Scapati de stresul creat de concediile medicale sau de odihna ale personalului de curatenie, doar alegand o companie specializata in curatenie.

   Echipa de curatenie QCS vine in sprijinul dvs. cu personal calificat si utilizand solutii si echipamente profesionale pentru curatenie scari de bloc. Noi iti punem la dispozitie toate substantele necesare, echipamentul de lucru si supravegherea echipei.

3841100-best-cleaner-for-wallpaper.jpg
Dancing in the Street

Intretinere alei

Pavaj si asfalt 

Drumurile noastre duc spre succes!

   Spatiul din curtea ta, aleile pe care iesi la plimbare sau parcarea pentru masina, toate au nevoie de o atentie deosebita pe decursul unui an. In functie de anotimp, prin intretinere corespunzatoare, ceea ce natura creaza, noi desavarsim. 

   O grija mare o avem pentru muschii si lichenii de pe alei, de multe ori lumea neglijand acest aspect important. Aceasta operatie, impreuna cu o tualetare adegvata duce la rezultate desavarsite,

Intretinere alei​ pavaj

   Murdaria obisnuita - praf, depuneri de pamant, excremente de pasare sau muschi, se poate indeparta cu ajutorul mijloacelor manuale de curatare, cum ar fi matura sau peria de frecat. De asemenea, solutiile de curatare existente in locuinta dumneavoastra, cu un ph intre 5 si 9, pot fi folosite fara riscuri, prin diluarea lor in apa. O alta metoda eficienta este utilizarea curatitoarelor cu presiune, fara a exista riscul de a deteriora suprafata pavelelor din beton. Atentie insa in zona rosturilor, deoarece acestea sunt deseori deschise in zonele exterioare si nu pot fi spalate prin presiune ridicata..

Paving Stones
Urban Skyline

Intretinere zone asfalt

   Când ne gândim la parcarea tipică, ne imaginăm o zonă întunecoasă și plictisitoare. Deși designul și structura pot fi eficiente, dacă nu sunt atractive, pot fi neplăcute pentru ochii privitorului. De obicei, acesta este locul pe care o persoană îl vede prima dată când coboară din mașină și ultimul pe care îl vede înainte de plecare.  Întreținerea parcării este unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie rezolvate, deoarece parcările sunt, de obicei, expuse la niveluri ridicate de trafic de către vehiculele noastre, care în multe cazuri aruncă reziduuri care, dacă se impregnează în suprafața asfaltată sunt imposibil de eliminat. 

INtretinere spatii verzi

Piggybacks

Gazon, arbusti si garduri vii

Dupa munca noastra vezi altfel lucrurile

   Gradina din fata blocului, parcul in care iesi la plimbare sau pelauza de langa parcare, toate au nevoie de o atentie deosebita pe decursul unui an. In functie de anotimp, prin intretinere corespunzatoare, ceea ce natura creaza, noi desavarsim. 

   In cazul în care aveți copii mici, menținerea unui mediu curat și în afara este esențială pentru sănătate. In propria locuință faceți tot posibilul pentru a păstra curățenia, dacă dincolo de ușa se află un focar de infecție, praful, mizeria, virușii și bacteriile pătrund cu ușurință în casă și amenință sănătatea locatarilor.,

Intretinere spatii verzi

   Serviciile de intretinere lunara gradini si spatii verzi includ deplasarea la gradina clientului pentru tunderea zonei si a gardurilor vii, efectuarea taierilor de formare si intretinere a pomilor florali si arbusti decorativi, fertilizare si tratamente necesare,dirijarea cresterii plantelor, extragerea buruienilor din gazon si a uscaturilor, pregatirea gradinii pentru iarna, operatiuni de plantare arbori, arbusti si flori.

Garden Hose Sprinkler
Styled Garden

Tualetare arbusti si garduri vii

   Toaletarea arborilor este recomandata in perioada de iarna – primavara (inainte de intrarea in vegetatie a arborilor), deoarece taieturile se vor cicatriza mult mai repede, ulterior, crescand rezistenta la insecte si boli in perioada dezvoltarii. Utilizam tehnici sigure reducand astfel eventualele distrugeri.

Deszapezire

Christmas Market

Servicii de iarna

Pe noi nu ne ia prin surprindere iarna

   Indiferent de perioada sau de temperatura, suntem permanent in alerta si actionam in 30 de minute de la primul fulg cazut pe pamant!

  Pentru noi, a ramane in zapada blocat inseamna disconfort si pericol de racire si nu putem permite asa ceva pentru clientii nostri. 

  DE ACEEA AVEM O SINGURA REGULA: - In 30 de minute ajungem la tine!

  Servicii personalizate pentru fiecare client in parte, insa aceasi sadisfactie pentru toti clientii nostri. 

Curatare cai acces si trotuare

   Echipele noastre lucreaza 24 din 24 pentru rezolvarea problemelor. Astfel la prima ora a diminetii, vei avea placuta surpriza ca trotuarul tau este curat. Actionam atat pe timpul ninsorii cat si dupa pentru indepartarea zapezii in exces, dupa un plan bine pus la punct Experienta noastra din ultimii 10 ani in care activam in Europa asigura o curatenie desavarsita si drumuri curate iarna,.

Closeup of ATV Front Light
utilizare_cos_gunoi_colectare_selectiva_

Salubrizare ecologica

Viitorul incepe cu noi

Noi ne ocupam de gunoaiele din viata ta

 O problema majora o reprezinta resturile menajere generate de viata cotidiniana a unei familiei sau de activitatea comerciala a unui restaurant sau hotel. In toate cazurile, trebuie sa intelegem ca ce poate fi o durere de caap permanenta, se poate transforma intr-o activitate care sa ajute atat societatea civila cat si generatiile viitoare, 

   Printr-o salubrizare ecologica si responsabila ajutam mediul si putem genera o reciclare aproape totala a ceea ce generam ca si gunoi.

Colectare selectiva

   O definitie simpla si pe intelesul oricui a reciclarii este procesul de descompunere si reutilizare a materialelor care altfel ar fi aruncate la gunoi si pierdute definitiv.  Lasand aspectele teoretice deoparte, ne-am propus sa gasim beneficiile reciclarii astfel incat fiecare locatar sa inteleaga faptul ca in spatele legilor drastice privind reciclarea stau idei si principii solide, benefice comunitatilor.

Domestic Waste Bin
Bird Covered in Oil

Reciclare ulei

   Uleiul alimentar uzat, odată ajuns în sistemul de canalizare şi/sau în gunoi, constituie un element nociv, întrucât depunerea acestuia pe pereţii sistemului de canalizare provoacă obturări ale conductelor, iar în cazul în care este aruncat împreună cu gunoiul menajer, acesta apare ulterior la locul de depozitare a deşeurilor sub forma unei substanţe greu degradabile. Atunci când uleiul prăjit este deversat din neglijenţă sau intenţionat în apele naturale, efectele sunt dezastruoase - plutind pe suprafaţa apei în lacuri sau râuri, uleiul uzat împiedică transferul de oxigen, distrugând vietăţile aflate în apă. O singură picătură de ulei alimentar uzat poate polua chiar şi o mie de litri de apă naturală.

Oferta noastra pentru cartierul tau

Pachet "Clasic"

​​

 Calitatea curateniei la un pret rezonabil. Pachet de servicii care acopera principalele servicii necesare intr-o scara de bloc si in jurul acesteia. 

Pachet "Cartierul meu"

​​

   Echipele noastre sunt orientate catre client si pregatite pentru a va pune la dispozitie servicii de curatenie dorite. Serviciile de curatenie in spatiu rezidential la un alt nivel. 

x3.jpg
x2.jpg
Pachet "Premium"

​​

 Vrei mai mult, noi incercam sa iti sadisfacem cerintele. Curatenia in cartierul tau dusa le superlativ. Cartierul tau dus la un alt nivel de cvilizatie si confort.

x4.jpg

Credem in servicii de calitate pentru asociatiile de proprietari deoarece si in Romania a venit momentul unei schimbari

- Maturatul rudimentar cu echipele de maturtori stradali in echipe de 5-8 membri, TREBUIE sa dispara deoarece raportul de calitate / cost este disproportional. Gandind logic, costurile salariale in aces domeniu pot face diferenta. Prin reducerea cu pana la 70 de procente ale costurilor, investtia in tehnologizarea acestui domeniu poate insemna o regandire a intregului sistem. Sa nu mai spunem de nivelul calitatii serviciilor prestate care duc la un nivel ridicat al standardului de viata al intregii colectivitati. Deasemenea, venim cu lectia invatata, deci pentru noi a lucra noaptea sau in ore moarte ale orasului reprezinta inca un argument sa spunem ca facem lucrurile altfel. 

Asiguram contracost in 24 de ore golirea cladirilor de locuit dupa mutare

bottom of page