Header_Winterservice_Inserat-940x360.jpg

Diferenta o facem noi pentru confortul tau!

   Pentru clentii nostri, asociatii de proprietari si firme, asiguram curatirea de zapada si degivrarea parcarilor. serviciul este efectuat in regim de abonament pe sezon, cu interventii la nevoie, 7 zile din 7 si 24 de ore din 24. Interventie cu lama si manual, in functie de caracteristicile din teritoriu. 

20180300xxx185.jpg

ASOCIATII

  Servicii de deszapezire si indepartare gheata de pe trotuare.  Interventii atat pe timp de zi cat si de noapte, de indata ce incepe ninsoarea sau temperatura scade sub zero 

download.jpg

REZIDENTIAL

   Dimineata vei fi placut surprins sa vezi ca alea si trotuarul tau sunt curatate. Intervenim prompt pentru confortul tau si a familiei tale. Lasa zapada in grija noastra 

Winterdienst-Landkreis-Ansbach.jpg

HORECA

    Clientii tai vor fi placut surprinsi cand vor vedea ca intrarea in local este curata si ingrijita, chiar si in conditii extreme de vreme pe timp de iarna. 

snow-sidewalk-cleaning.jpg

OFFICE

 Grija parcarii pe timp de iarna, o rezolvam noi! incaltamintea bussines necesita alei pietonale curate... Ne ocupam tot noi.         Pentru imaginea ta si pentru conforul deplin si in anotimpul rece.  

Kymco-ATV-700EXi-EPS-LOF-im-Schneeräumei

MAGAZINE SI MALL

  Zone cu trafic intens, parcari aglomerate, oameni agitati cu ocazia cumparaturilor de sarbatori.

 Toti au nevoie de cai de acces fara zapada sau gheata! 

iStock_000019287932Small.jpg

CLINICI

  Pacienti si medici deopotriva, sunt activi si in anotimpul rece.

  Noi ne ingrijim sa ajunga cu toti la clinica fara incidente, atat pedestru cat si cu masina.  

25% REDUCERE
OFERTA!

Scapa de grija zapezii

VINE IARNA

   Alaturi de noi, stii cat platestii. Abonamentul pe sezon este fix, si interventiile sunt la nevoie si de 3 ori pe zi, in functie de conditiile atmosferice. In baza abonamentului esti acoperit si pentru interventiile in caz de polei.

   Platesti doar la sfarsitul lunii. Fara costuri cu materialele sau combustibilul. Fara investitii in scule si utilaje de curatat zapada.

    In luna OCTOMBRIE ai 25% la contract.  

25% REDUCERE
OFERTA!

In contractul pe sezon intra:
- interventii pentru curatare zapada
- interventii pentru degivrare polei
- interventii imprastiere material antiderapant
- maturare sector de piatra daca se anunta zile insorite
- maturare definitiva sector la inchiderea sezonului

Se intervine de fiecare data cand ninge

Se intervine cand exista sanse de formare polei 

Se intervine in caz de ploaie inghetata

Persoane fizice 

 Se actioneaza mecanic pentru indepartare strat zapada, se imprastie material antiderapant dupa situatie: nisip si sare, piatra si sare, sare si aditiv, clorura de potasiu, pietris concasat, solutie lichida sarata pentru degivrare.

Persoane juridice

  Se prioritizeaza ca si interventie zonele cu trafic intens si zonele de trotuar pietonal. Se curata ultima data curtile si parcarile fara trafic intens, in cazul in care nu sunt afectate activitatea si traficul personalului firmei.

Atat pentru pers fizice cat si juridice

  Ne deplasam GRATUIT in teritoriu pentru consiliere clienti, alegere pachet servicii, intocmim mapa clientului cu zone de actiune si deszapezire.

    Ajunge sa ne contactati la numarul:
0761.000.280
si ne intalnim pentru rezolvarea problemelor.

25% REDUCERE
OFERTA!

   Casa ta, micul tau univers. Intr-o lume tot mai tumultoasa si mai agitata, iti ramane tot mai putin timp de petrecut in familie. Foloseste acest timp sa stai alaturi de cei dragi si lasa in mana noastra curatenia casei tale.

   Servicii de calitate oferite prin echipele noastre mobile specializate si prin dotarile noastre profesionale. Nu facem rabat de la calitate, si aducem si in Romania curatenia profesionala pe care o oferim in toata Europa.

  Produsele noastre de curatenie, aduse in regim de exclusivitate fac diferenta. 

Busy Tube.jpg

  Zapada si ... zapada

  Deszapezire pe baza de abonament