Magementul mediului

   Ghidati de politica noastră corporativă, dorim să ne asumăm responsabilitatea pentru mediu, dincolo de compania noastră. Obținem acest lucru prin următoarele principii:

 

      Încurajăm dialogul deschis cu părțile externe interesate, cum ar fi cartierul nostru, autoritățile și clienții noștri cu privire la problemele de mediu.
       Promovarea conștientizării mediului înconjurător a societății este o preocupare centrală a companiei. În acest scop, căutăm un dialog deschis și faptic cu clienții, furnizorii, autoritățile, lumea profesională și publicul larg. Din proprie inițiativă informăm regulat despre fapte, măsuri și îmbunătățiri ale protecției mediului.

       Implicăm activ clienții și antreprenorii noștri în politica noastră de mediu.
Prin know-how-ul nostru încercăm să transferam ideea de mediu partenerilor noștri. Acest lucru se realizează prin consultanța experților și introducerea inovațiilor.
Ne străduim constant să ne creștem performanțele de mediu și, prin urmare, să contribuim la îmbunătățirea mediului.
 

     Toate activitățile noastre și noile introduceri de servicii sunt evaluate pentru manipularea ecologică și pentru materiile prime ecologice. Încurajăm furnizorii noștri să introducă îmbunătățiri ale produselor în ceea ce privește protecția mediului și conservarea acestora. Procesele de afaceri existente sunt evaluate în mod continuu și, dacă este necesar, realiniate.

      Respectarea tuturor legilor, reglementărilor și liniilor directoare relevante este pentru noi o problemă.
Respectarea cerințelor legale este TREBUIE pentru noi. Toate cerințele și cerințele pentru site-urile și serviciile noastre sunt puse în aplicare de legislație. Registrul nostru juridic asigură faptul că toate legile care ne sunt relevante sunt cunoscute și sunt, de asemenea, revizuite anual pentru actualizare.

.